Tuesday, 17 December 2013

Never give up


Never give up - 
always take just one more step and then another and another… If something doesn't work out today, it may very well tomorrow. If you don't feel so great today, tomorrow may be an excellent day for you…





suruh Yusuf : 12
“….dan janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa dari rahmat Allah melainkan kaum yg kafir.”

dan segudang pertanyaan lagi yang keseluruhannya pun dapat dijawab oleh Sang Pemilik Semesta Alam. Nah, cukup jelaslah bahwa Allah-lah yang memberi kita cobaan permasalahan, pastilah Allah akan menurunkan pertanyaan beserta jawabannya! Hanya Allah sandaran manusia


Thursday, 12 December 2013

Ala, Super Junior je pon!!!! lalalala~~~~

Asslammualaikum dan Salam Sejahtera..

Today I want to share about me.. ?? Amboi!! Omputih konon.. hahahaha

Saja ja nk kecek omputih.. eh eh eh.. dah lari dari tajuk ni..

Sebenarnya nak share yang kita pergi konsert SUPERSHOW5..



Ala, yang Super Junior datang Malaysia 23/11/2013 yang lalu..

Tapi kita org masuk lambat… so, xsempat tgk lagu Mr Simple n Bonamana











Perbualan time kat LRT Bukit Jalil

Jiah: Ala, Super Junior je kot.. Lain la Bigbang ke? Baru la aku super kot.. hahaha

Afa: A’ah.. kite pon sama.. kita lagi la teruk, kita kenal Lee Teuk ngn Siwon. Yang lain, kita xkenal.







Time dah masuk dalam Stadium

Afa: wooooooowww, Siwon!! Siwon!! Siwon!! (menjerit)

Jiah: Daebak!! Pergh!! Woowww!!! Hahahaha.. tadi kat luar masing2 poyo kata ‘super junior je kot’. Last2 masuk, masing2 terus minat.. hahaha













Memang kelakar time 2. Masing2 jadi orang gila, xbetul, sewel. Macam monyet pon ada… BERTUKAR!! hahaha

Suasana kat tmpt tu happening kot. Dengan lampu caler biru masing2 dok hayun kiri kanan kiri kanan.. Masing2 dok nyanyi..

Kita ni bukan xminat dgn Super Junior 2.. Minat la juga tapi itu dulu..

Skunk ni, kita minat BigBang. Tp ari 2, dorg ade gak wat show.. Masalahnya time 2 kat poli.. xdan nak p sana.

Dushhh… kita tolak tepi pasal BigBang.. Skunk pasal Super Junior okay!! Araso!!

Kita xtgk org lain pon, kita just tgk Ryeo wok.. Comelnye die..
Tapi die xdtg dekat pon, yg dtg dekat Siwon je..


betul2 atas kteorg.. ape lagi snap la..


comel la,..


 tgk dr jauh la..




pic 2 kat atas (Kang in, Siwon, Ryeowok, Sungmin), dorg berpakaian baju pompuan n menari lagu kumplm 'SISTAR'.. ala, yg KJK dlm RM162 tuh...


 hahaha.. kena wat giyomi






























the end