Wednesday, 14 March 2012

MY FAMILY


Assalammualaikum dan salam sejahtera... 

Hari ni, sye nak cite pasal family.. Kami sume tinggal dlm 1 rumah iaitu di Bandar Country Homes, Rawang.. Sye ade 5 adik beradik, dan sye anak pertama.. tapi sume x caye yang sye ni ade first. sye pon xtau nape dorg xcaye,.. hurm xpe la.. asalkan kami sekeluarga bahagia..


Yang ini abah sye.. Name nye Jeffrey Zulkifli 


Yang ini adelah mak sye.. Name nye Harison


Yang ni sye la.. Nme sye Noorazirah


Yang ni adik pertama... Nme nye Yussof


Yang ni adik kedua.. Nme nye Yusri


Yang ni adik ketiga.. Nme nye Yuszaimi


Yang ni adik yang last.. Nme nye Yusizlan

Kami sume rapat.. adik sye yg last selalu ckp "LAN SAYANG KAKAK.. KAKAK XYAH SEKOLAH.. KAKAK DOK LA UMAH.. NANTI LAN NAGES.." 

Sye suka tgk dorg wat lawak.. lawak dorg mmg sengal.. rse macam nak jerit je ble terkena... 
Tp skunk ni sye tgh praktikal kat bangi.. rse rindu ngn sume 2 mesti la ade.. tipu la kan kalo kata x rindu... kalo mcm ade cuti lame 2, sye mestila balik.. pas2 ble nak balik bangi 2 rse mcm berat hati je nak tinggal kan dorang... lagi2 Lan.. asal sye keluar dari rumah, mesti die nanges.. hurmm :( sedih la ble teringat kat dorg.. tp xpe la,demi capai cita2, sye mengorbankan mase bersama family.. (ceh,ayat xleh blah.. hahaha)

3 comments:

  1. Cedihnya... Tapi takpe la... sooner or later kita mmg akan terpaksa berjauhan dengan keluarga jgk. Untungkan ada keluarga yg bahagia. :)

    ReplyDelete
  2. hehehe... betul2.. kte akan berjauhan ngn family.. :) harap awak bersam keluarga pon bahagia jugak.. :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.